De Implementatiedokter
 
8513
GRATIS ONLINE MASTERCLASS ‘NAVIGEREN IN DE MIST
 
 

Effectief leiderschap bij onzekerheid en complexiteit

Hoe kun je effectief sturen als alles continu verandert? Als we de laatste tijd iets ontdekt hebben dan is het dat maakbaarheid en voorspelbaarheid een utopie zijn. Maar wist je dat niet-weten precies is wat we nodig hebben om de deur te openen naar nieuwe mogelijkheden, creativiteit en andere manieren van samenwerken? In deze masterclass leer je hoe je effectief kunt navigeren in een complexe en onvoorspelbare omgeving.

7785
MANIFEST VOOR NIEUW LEIDERSCHAP
 
 

Vijf principes voor leiders-nieuwe-stijl

De wereld heeft behoefte aan nieuwe leiders; leiders die inspireren, verbinden en uitdagen om te groeien. Dit manifest beschrijft vijf principes voor leiders-nieuwe-stijl. Ga ermee experimenteren, wordt deel van de groeiende beweging van nieuwe leiders en ervaar de positieve impact op jezelf en je omgeving.

8001
MASTERCLASS NIEUWE LEIDERS
 
 

Vergroot je impact en maak positief verschil

Ontdek hoe je op een natuurlijke en authentieke manier je impact vergroot, zodat je zelf het verschil gaat maken dat je wilt zien.

In deze masterclass voor leidinggevenden en informele leiders krijg je de inzichten en praktische tools waarmee je niet op macht maar op kracht meer invloed krijgt.

Smaakt naar méér?Lees verder

LEERGANG INSPIREREND LEIDERSCHAP

 
 

Wil je ontdekken hoe je hoe je je impact vergroot en een inspirerend leider wordt?

De leergang Inspirerend (informeel) leiderschap is een ontdekkingsreis, waarin je je eigen, natuurlijke vorm van leiderschap ontdekt en ten volle leert benutten. Het resultaat: meer impact, meer balans tussen ambitie en innerlijke rust en meer vertrouwen in wie je bent en wat je kunt, waardoor je een krachtiger leider bent.

Klik als je meer wilt weten over dit programma