www.deimplementatiedokter.nl
De Implementatiedokter
 
7785
MANIFEST VOOR NIEUW LEIDERSCHAP
 
 

Vijf principes voor leiders-nieuwe-stijl

De wereld heeft behoefte aan nieuwe leiders; leiders die inspireren, verbinden en uitdagen om te groeien. Dit manifest beschrijft vijf principes voor leiders-nieuwe-stijl. Ga ermee experimenteren, wordt deel van de groeiende beweging van nieuwe leiders en ervaar de positieve impact op jezelf en je omgeving.

8678
GRATIS WEBINAR NIEUWE TECHNOLOGIE & LEIDERSCHAP
 
 

Effectief leiderschap in een nieuwe realiteit

De technologische ontwikkelingen gaan momenteel sneller dan we met ons menselijk brein kunnen bevatten. Wat we zeker weten: het professionele speelveld verandert enorm en we hebben nog geen idee hoe dat er precies uit gaat zien. Dat betekent niet dat we dat maar moeten afwachten! In dit gratis live webinar ontdek je hoe je als leider kunt meebewegen met deze ontwikkeling en effectief blijft in je rol. Meld je hier aan
8584
GRATIS 3-DELIGE EN INTERACTIEVE ONLINE TRAINING
 
 

Natuurlijk leiderschap in een snel veranderende wereld

Het is hoog tijd voor een frisse wind door organisaties. Wat zou er gebeuren als we uit de kramp komen, de teugels wat losser durven te laten en zo meer ruimte geven aan creativiteit en inspiratie?
In een gratis online driedaagse van 9 t/m 11 januari 2023 ga je actief ontdekken hoe je anders kunt omgaan met onzekerheid en complexiteit in je (werk)omgeving terwijl je tegelijkertijd je impact en effectiviteit vergroot.

Smaakt naar méér?Lees verder

LEERGANG INSPIREREND LEIDERSCHAP

 
 

Wil je ontdekken hoe je hoe je je impact vergroot en een inspirerend leider wordt?

De leergang Inspirerend (informeel) leiderschap is een ontdekkingsreis, waarin je je eigen, natuurlijke vorm van leiderschap ontdekt en ten volle leert benutten. Het resultaat: meer impact, meer balans tussen ambitie en innerlijke rust en meer vertrouwen in wie je bent en wat je kunt, waardoor je een krachtiger leider bent.

Klik als je meer wilt weten over dit programma