www.deimplementatiedokter.nl
De Implementatiedokter
 
8711
HET LEIDERSCHAPSLAB
 
 

Dé incubator voor nieuw leiderschap

Welk leiderschap past bij de systemische uitdagingen waar we op dit moment voor staan? Met die vraag gaan we actief aan de slag in Het Leiderschapslab. Als deelnemer aan het Lab ben je zowel student als co-creator. Je doet niet alleen een schat aan nieuwe inzichten op, maar je deelt ook je wijsheid en ervaringen met de groep en brengt het in de praktijk binnen je werkomgeving. Zo creëren we een beweging van nieuwe leiders. Het Leiderschapslab is niet te vergelijken met een training, maar eerder met een ervaringsgerichte expeditie. Lees hier meer over dit innovatieve traject.

7785
MANIFEST VOOR NIEUW LEIDERSCHAP
 
 

Vijf principes voor leiders-nieuwe-stijl

De wereld heeft behoefte aan nieuwe leiders; leiders die inspireren, verbinden en uitdagen om te groeien. Dit manifest beschrijft vijf principes voor leiders-nieuwe-stijl. Ga ermee experimenteren, wordt deel van de groeiende beweging van nieuwe leiders en ervaar de positieve impact op jezelf en je omgeving.

8693
GRATIS DRIEDELIGE ONLINE SUMMERSCHOOL VOOR NIEUWE LEIDERS
 
 

Een nieuw perspectief op leiderschap

Deze gratis driedelige Summerschool voor Nieuwe Leiders werpt een verfrissende blik op leiderschap. Het geeft je een nieuw perspectief én praktische tools voor hoe je op een ontspannen, authentieke en verbindende manier mooie resultaten kunt halen. Meld je hier aan voor deze serie van drie compacte masterclasses.
Smaakt naar méér?Lees verder

LEERGANG INSPIREREND LEIDERSCHAP

 
 

Wil je ontdekken hoe je hoe je je impact vergroot en een inspirerend leider wordt?

De leergang Inspirerend (informeel) leiderschap is een ontdekkingsreis, waarin je je eigen, natuurlijke vorm van leiderschap ontdekt en ten volle leert benutten. Het resultaat: meer impact, meer balans tussen ambitie en innerlijke rust en meer vertrouwen in wie je bent en wat je kunt, waardoor je een krachtiger leider bent.

Klik als je meer wilt weten over dit programma