De Implementatiedokter
 
8584
GRATIS 3-DELIGE EN INTERACTIEVE ONLINE TRAINING
 
 

Natuurlijk leiderschap in een snel veranderende wereld

Het is hoog tijd voor een frisse wind door organisaties. Wat zou er gebeuren als we uit de kramp komen, de teugels wat losser durven te laten en zo meer ruimte geven aan creativiteit en inspiratie?
In een gratis online driedaagse van 5 t/m 7 september a.s. ga je actief ontdekken hoe je anders kunt omgaan met onzekerheid en complexiteit in je (werk)omgeving terwijl je tegelijkertijd je impact en effectiviteit vergroot.

7785
MANIFEST VOOR NIEUW LEIDERSCHAP
 
 

Vijf principes voor leiders-nieuwe-stijl

De wereld heeft behoefte aan nieuwe leiders; leiders die inspireren, verbinden en uitdagen om te groeien. Dit manifest beschrijft vijf principes voor leiders-nieuwe-stijl. Ga ermee experimenteren, wordt deel van de groeiende beweging van nieuwe leiders en ervaar de positieve impact op jezelf en je omgeving.

8001
MASTERCLASS NIEUWE LEIDERS
 
 

Vergroot je impact en maak positief verschil

Ontdek hoe je op een natuurlijke en authentieke manier je impact vergroot, zodat je zelf het verschil gaat maken dat je wilt zien.

In deze masterclass voor leidinggevenden en informele leiders krijg je de inzichten en praktische tools waarmee je niet op macht maar op kracht meer invloed krijgt.

Smaakt naar méér?Lees verder

LEERGANG INSPIREREND LEIDERSCHAP

 
 

Wil je ontdekken hoe je hoe je je impact vergroot en een inspirerend leider wordt?

De leergang Inspirerend (informeel) leiderschap is een ontdekkingsreis, waarin je je eigen, natuurlijke vorm van leiderschap ontdekt en ten volle leert benutten. Het resultaat: meer impact, meer balans tussen ambitie en innerlijke rust en meer vertrouwen in wie je bent en wat je kunt, waardoor je een krachtiger leider bent.

Klik als je meer wilt weten over dit programma