De Implementatiedokter
 
8213
GRATIS LIVE TRAINING VOOR NIEUWE LEIDERS
 
 

Dé inspiratieboost voor leidinggevenden en informele leiders

Met elkaar kunnen we een beweging van leiders-nieuwe-stijl op gang brengen, waarin we verbondenheid, menselijkheid en inspiratie (weer) centraal zetten. Van 15 t/m 18 november start ik elke ochtend met een korte masterclass én praktische handvatten om het direct naar je eigen context te vertalen. Een volwaardige training die je alle inzichten en tools geeft die je nodig hebt om je leiderschap een boost te geven.

7785
MANIFEST VOOR NIEUW LEIDERSCHAP
 
 

Vijf principes voor leiders-nieuwe-stijl

De wereld heeft behoefte aan nieuwe leiders; leiders die inspireren, verbinden en uitdagen om te groeien. Dit manifest beschrijft vijf principes voor leiders-nieuwe-stijl. Ga ermee experimenteren, wordt deel van de groeiende beweging van nieuwe leiders en ervaar de positieve impact op jezelf en je omgeving.

8001
MASTERCLASS NIEUWE LEIDERS
 
 

Vergroot je impact en maak positief verschil

Ontdek hoe je op een natuurlijke en authentieke manier je impact vergroot, zodat je zelf het verschil gaat maken dat je wilt zien.

In deze masterclass voor leidinggevenden en informele leiders krijg je de inzichten en praktische tools waarmee je niet op macht maar op kracht meer invloed krijgt.

Smaakt naar méér?Lees verder

PROGRAMMA MOEITELOOS PROJECTEN LEIDEN

 
 

Wil je ontdekken hoe je (weer) succesvol, ontspannen en met plezier projecten leidt?

Het programma Moeiteloos Projecten Leiden helpt je groeien naar the next level. Je leert hoe je op een moeiteloze manier meer resultaat haalt in projecten, helemaal passend bij jouw unieke ‘project-DNA’. Zo wordt je werk (weer) ontspannen, inspirerend én succesvol.

Klik als je meer wilt weten over dit programma