www.deimplementatiedokter.nl
De Implementatiedokter
 
4287
VERGROOT JE IMPACT MET EMOTIONELE INTELLIGENTIE
 
 

De vergeten succesfactor

Je bent goed in wat je doet en je hebt geen last van bovengemiddelde onzekerheid. En toch: in lastige situaties reageer je vaak minder functioneel. Emoties overvallen je en bij spanning raak je regelmatig fysiek en emotioneel uit balans: je flapt er dingen uit waar je later spijt van krijgt of je klapt juist dicht.
Mensen die positieve impact hebben en succesvol zijn, hebben iets belangrijks gemeen. Ze beschikken over een vorm van intelligentie die niets te maken heeft met diploma’s of goed kunnen leren. Het gaat veel meer over zelfkennis, inlevingsvermogen en het vermogen om écht in verbinding te zijn met hun omgeving.
Het goede nieuws is: deze vorm van intelligentie is te ontwikkelen. Je kunt leren om je comfortabeler te voelen in lastige situaties. Dat begint bij inzicht krijgen in hoe mensen en gebeurtenissen je fysiek, emotioneel en mentaal (on)bewust beïnvloeden. Daarover gaat deze gratis online masterclass.

7785
MANIFEST VOOR NIEUW LEIDERSCHAP
 
 

Vijf principes voor leiders-nieuwe-stijl

De wereld heeft behoefte aan nieuwe leiders; leiders die inspireren, verbinden en uitdagen om te groeien. Dit manifest beschrijft vijf principes voor leiders-nieuwe-stijl. Ga ermee experimenteren, wordt deel van de groeiende beweging van nieuwe leiders en ervaar de positieve impact op jezelf en je omgeving.

8195
LEIDEN VANUIT HET OOG VAN DE STORM
 
 

Kalm leiderschap bij turbulentie

Hoe blijf je ondanks een snel veranderende en chaotische omgeving reageren vanuit helderheid en kalmte? In deze gratis serie masterclasses (ook los te volgen) ontdek je een radicaal andere manier van leiden en krijg je antwoord op de vraag:
Hoe heb ik als leider positieve impact, zonder dat het ten koste gaat van mezelf?
Meld je hier aan
Smaakt naar méér?Lees verder

LEERGANG INSPIREREND LEIDERSCHAP

 
 

Wil je ontdekken hoe je hoe je je impact vergroot en een inspirerend leider wordt?

De leergang Inspirerend (informeel) leiderschap is een ontdekkingsreis, waarin je je eigen, natuurlijke vorm van leiderschap ontdekt en ten volle leert benutten. Het resultaat: meer impact, meer balans tussen ambitie en innerlijke rust en meer vertrouwen in wie je bent en wat je kunt, waardoor je een krachtiger leider bent.

Klik als je meer wilt weten over dit programma