www.deimplementatiedokter.nl
De Implementatiedokter
 

Wie is de Implementatiedokter?

 
Echte leiders maken op een natuurlijke manier positief verschil in hun omgeving.
In mijn ruim twintig jaar ervaring als veranderstrateeg heb ik gemerkt hoe niet rol of rang bepaalt hoe effectief je bent; wél je natuurlijke impact of invloed. De échte leiders zijn mensen die – bewust of onbewust – gebruik maken van een paar ingrediënten die heel effectief aansluiten bij waar wij als mens door bewogen worden.  Anders gezegd: ze hebben hebben een manier van ‘zijn’ die maakt dat hun omgeving in beweging komt van binnenuit.
 
Nu we in de afgelopen periode heel anders zijn gaan werken, is de manier waarop we naar leiderschap kijken nog meer en zichtbaarder aan het verschuiven. Als we goed gebruik weten te maken van deze ingrediënten van het nieuwe leiderschap, dan worden we niet alleen effectiever in wat we doen, maar brengen we ook meer menselijkheid, verbondenheid en inspiratie (terug) in ons werk. Die menselijke factor, dáár ligt de sleutel voor duurzame (organisatie)verandering.
 
Na jarenlang als interimmer, verandermanager en projectleider in organisaties te hebben gewerkt, ben ik begonnen om over mijn aanpak, inzichten en ervaringen te gaan schrijven. Uit mijn artikelen ontstonden training- en coachingsprogramma’s en van daaruit schreef ik mijn eerste boek en begon ik een inmiddels goed beluisterde podcast.
 
Ik draag mijn ervaring en methodieken graag over om zoveel mogelijk mensen te laten ontdekken hoe ze meer positieve impact kunnen hebben. De wereld snakt namelijk naar leiders die hun persoonlijke kracht inzetten om positief verschil te maken. Die menselijkheid en resultaten hand in hand laten gaan.  Inspirerend leiderschap brengt organisaties duurzaam naar een hoger plan. Ik gun organisaties, maar vooral ook hun medewerkers, deze meer persoonlijke, verbindende en impactvolle manier van werken.
 
Inmiddels doe ik niets liever dan professionals en teams leren hoe zij leiderschap op een authentieke, persoonlijke manier kunnen invullen. Het is geweldig om te zien hoe een andere manier van organiseren, denken en vooral doen leiderschap menselijker én effectiever maakt. Dat is het doel van de verschillende trainings- en coachprogramma’s van De Implementatiedokter.
 

Ik loop een deel van mijn tijd nog steeds als extern consultant en veranderstrateeg in organisaties rond. Dat biedt me de kans om mijn aanpak en tools steeds verder te ontwikkelen en te optimaliseren. Ik vind het heerlijk om in de praktijk te zien dat het werkt. En om met organisaties aan de slag te gaan zodat ze het gereedschap en het bewustzijn ontwikkelen waarmee ze het geheel op een menselijke en inspirerende manier op een hoger plan brengen.

 
Wil jij als leider ook meer resultaat boeken en op een natuurlijke manier positief verschil maken in je omgeving? Wil je ontdekken hoe je jouw unieke eigenschappen en talenten kunt inzetten om meer impact en succes te hebben? Ik reik je graag de methodieken en tools aan waarmee je het maximale uit jezelf als (formele of informele) leider kunt halen. Daarom bied ik je mijn gratis ebook Manifest voor nieuw leiderschap aan met daarin 5 principes waarmee je direct verschil maakt. Je kan het hier aanvragen.

Maak positief verschil als leider

Vraag gratis het ebook MANIFEST VOOR NIEUW LEIDERSCHAP aan en ontdek

  • Hoe je effectiviteit direct toeneemt
  • Hoe je op een makkelijke en natuurlijke manier mensen in beweging brengt
  • Hoe je meer inspiratie, verbinding en positieve energie in je team krijgt