De Implementatiedokter
 

Wie is de Implementatiedokter?

 
Projecten zijn mensenwerk.
Ik werk twintig jaar als projectleider in de zorg, in het onderwijs en bij de overheid. Ik ervaar in elk project opnieuw dat mensen de brandstof zijn voor het succes van implementaties. Mensen zijn de aanjagers. De meedenkers én de tegendenkers. De doeners en de creatievelingen. De menselijke factor maakt hét verschil bij het succesvol implementeren van veranderingen.
 
Door deze menselijke factor als uitgangspunt te nemen, help ik projecten succesvol af te ronden. Het is mijn missie om deze methodiek als dimensie toe te voegen aan de de gereedschapskist van elke projectmanager. Om projecten succesvoller én leuker te maken. Ik werd steeds vaker gevraagd mijn aanpak te delen. En ik draag mijn kennis en methodieken graag over om meer impact te hebben. Een goede projectaanpak brengt organisaties namelijk duurzaam naar een hoger plan. Ik gun organisaties, maar vooral ook hun medewerkers, deze andere manier van omgaan met projecten.
 
Inmiddels doe ik niets liever dan projectleiders en projectteams leren hoe zij moeiteloos projecten kunnen leiden. Het is geweldig om te zien hoe een andere manier van organiseren, werken en denken verandertrajecten menselijker én effectiever maakt. Zo is De Implementatiedokter geboren.
 

Ik ben nog steeds een deel van mijn tijd zelfstandig projectleider. Dat biedt me de kans om mijn aanpak en tools steeds verder te ontwikkelen en te optimaliseren. Ik vind het heerlijk om in de praktijk te zien dat het werkt. En om met organisaties aan de slag te gaan zodat ze het gereedschap en het bewustzijn ontwikkelen waarmee ze hun projecten op een menselijke en inspirerende manier tot een succesvol einde kunnen brengen.

 
Wil jij als projectleider ook moeiteloos resultaat boeken en meer ontspannen in je rol staan? Wil je ontdekken hoe je jouw unieke eigenschappen en talenten kunt inzetten om meer impact en succes te hebben? Ik reik je graag de methodieken en tools aan waarmee je het maximale uit jezelf als projectleider kunt halen. Daarom bied ik je mijn gratis ebook 5 Strategieën voor Moeiteloze Projecten aan met daarin 5 manieren waarop je direct meer ontspanning in je project kunt brengen. Je kan het hier aanvragen.

Ontdek hoe je direct meer succes boekt met je projectaanpak

Vraag GRATIS het ebook 5 STRATEGIEËN VOOR MOEITELOZE PROJECTEN aan en ontdek

  • Hoe de dingen die jou makkelijk afgaan hét verschil gaan maken in je project
  • Hoe je positieve energie in je project brengt en houdt
  • Hoe gebruikers of klanten je kunnen helpen succesvol te implementeren
  • Met welke eenvoudige stappen je direct positief verschil kunt maken